sábado, 17 de octubre de 2009

globus aerostàtic amb un nen"invisible"

Aquesta setmana, la noticia que més m'ha impactat,és quan el dijous al vespre, tot sopant i mirant el telenotícies van emetre en directa el seguiment de un globus aerostàtic que feia hores que volava per Estats Units, i que va desplegar que moltissíms medis de comunicació, agents policials, etc, perquè se suposava que a dins del globus hi viatjava un nen de 6 anys.Es deia que el nen estava jugant a casa seva en el garatge del seu pare(aquest és l'inventor d'aquest globus) i que sense voler, va deixar anar la corda que subjectava el globus i aquest va caure a dintre.Desprès d'hores i hores volant i mirant d'atrapar el globus,quan el van poder agafar, van tenir la sorpresa que allà dins no hi havia ningú, cap nen. I on era el pressumpte nen?
Doncs a casa, amagat al garatge(això és el que desprès van dir els pares).
Però el més fort no acaba aquí, sinó que desprès de tot l'enrrenou,els medis de comunicació van dir que els pares sabien que el nen no era a dins del globus, i que nomès el que volien era cridar l'atenció, fer-se famosos(comentant que el nen de 6 anys té un grup de rap i que el pare és "inventor").
Què, com us heu quedat? per tenir una oportunitat i demostrar que estàs en aquest món, que tens coses a dir i demostrar,cal moure cel i terra i més? No sé, potser sí!

2 comentarios:

  1. No sé com els pares són capasos d'inventar-se una cosa d'aquesta només per fer-se famosos. Doncs només per inventar-se aquesta bujeria, el pare s'estaà jugant que li treguin la guarda costàdia dels nens.Creieu que és necessari arribar aquest extrem? Doncs, NO. El més important a la vida és el el benestar dels infants i que tinguin educació i amor.

    ResponderEliminar
  2. Jo hem vaig quedar de pedra, quan realment van fer saber a tothom que dins el globus aerostàtic no hi havia el menor de tant sols 6 anys d’edat, sinó que tot era una invenció dels pares per fer-se famosos. Penso que no cal arribar a aquests extrems per tal de guanyar fama i diners. És vergonyós.. fins on pot arribar la gent per tal d’aconseguir el que vol. I realment ho han aconseguit?

    ResponderEliminar