viernes, 23 de octubre de 2009

BULLYING



EDUCACIÓ INDEMNITZARÀ UNA FAMILIA PER "BULLYING" DEL FILL A PUIG-REIG


El tribunal creu demostrat que els professors d'una escola de Puig-reig sabien la situació i que no van actuar de manera adequada.
http://www.3cat24.cat/

avui dia 23 octubre del 2009, han donat una sentència a favor d'un nen que l'any 2004 va sufrir a l'escola on anava tota una sèrie de maltractes ,bullying,per part d'altres alumnes del mateix centre.Una de les negligències per part dels mestres, va ser que aquests estaven al corrent del que li passava el nen, però no li van donar la importància que requeria la situació. Fins a tal punt que el nen va tenir que marxar a un altre centre educatiu ,va tenir que repetir curs i posar-se en mans de psicòlegs per tal de poder superar tot el que li havien fet. Crec que és una bona sentència i crec que devegades això s'hauria de mirar d'observar més bé en els centres educatius, ja que és un tema greu i real,que fa anys que passa i sembla que ningú no en fa gaire cas!

Però què passa amb aquests nens i nenes que pateixen això?

4 comentarios:

  1. hola,sobre aquest tema opino que s'auria de fer mirar mes per part dels professors/res, ja que estic cumbensuda que en totes les escoles se donen casos d'aquest tipus i que aporten problemes greus aquells infants que ho pateixen i un cop dins tens dos sortides, o be com que ho has passat malament,no desitjar-ho als demes,o com tot, la sortida dolenta, fer-ho algun altre company.
    Es per aquest motiu que crec que es un gran tema a treballar en totes les escoles.

    ResponderEliminar
  2. Penso que esta molt be que hagi sortir una sentencia a favor del nen pero trobo que aixó es podia haver evitat i el nen no hauria d'haver passat per tot aixó. El ara el nen superarà aixó amb moltes dificultats i s'hi ho supera algun dia.
    Els professors tindrien que haver parat tot aixó quan era el moment.

    ResponderEliminar
  3. Crec que es molt greu que el professorat no hagi actuat adequadament davant d'aquest greu conflicte. Crec que hauriem de treballar molt més l'educació dels valors morals i étics sobre els companys i a les altres persones, ja que aquesta assignatura la tenim una mica aparcada. Hem de fer-hi alguna cosa!!!!

    ResponderEliminar
  4. Per desgràcia aquests casos es donen molt i trobo molt malament que la gent del voltant i els propis professors ho ignorin per no donar-li suficient importància o per no posar-se en problemes.
    Crec que és una bona sentència, perquè és a favor del menor maltractat, però és molt injust que hagin de passar tants anys per què et donin la raó i per castigar als culpables, però al menys arriba.

    ResponderEliminar